x
Raised Among Wolves: Bear Tracks

Raised Among Wolves
Bear Tracks

Raised Among Wolves: Bear Tracks

GAFFA

Album / Pad & Pen Records
Udgivelse D. 14.11.2011
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Danske Raised Among Wolves har med Bear Tracks kreeret en særdeles lovende debut-ep, der ofte opererer på et særdeles respektaftvingende niveau, men som dog ikke helt holder dampen oppe fra ende til anden.

Suverænt bedst er den frydefuldt piskende Tin Foil Empire og den indædt håndklappende Boys Will Be Kings, der begge nyder godt af overdådige vokalharmonier og betagende blæsere, og som for begges vedkommende på yderst overbevisende vis blotlægger bandets flair for at fremelske stærke og øjeblikkeligt medrivende melodier af den fineste indiefolkede slags. Begge numre besidder international klasse, hvilket imidlertid ikke kan siges om det resterende materiale på ep'en, der dog til hver en tid som minimum er interessant.

Ivory Tower er ganske enkelt for tøvende en åbner, og You'll Never Be Lonely fremstår med sit tonsende format indledningsvist en anelse klodset. Det ændrer dog ikke ved, at det unge og syv mand store band alt i alt har begået et fornemt værk, der forhåbentlig følges flot op på, når debutalbummet lander sidst i 2012.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA