x
Slove: Le Danse

Slove
Le Danse

Slove: Le Danse

GAFFA

Album / Wagram
Udgivelse D. 22.11.2011
Anmeldt af
Jesper Buhl

Den franske duo Slove, og deres indbudte vokalister, har med albummet Le Danse fået blandet shoegazende og støjende indie, som vor mor lavede den (hvis din mor var med i et indadvendt guitarband i senfirserne eller starthalvfemserne) med firserinspireret electro og disko af den slags, man kan danse til, hvis ens skinny jeans er stramme nok.

Det er ikke himmelråbende originalt, men det er som oftest ganske underholdende. My Pop driver over af den slags chorusguitar og forvredne støjakkorder, som går lige i nostalgicentret i hjertekulen på denne signatur. Den elektroniske arpeggioviolin er derimod kun til gene. Sangerinden Anne-Laure Keib føjer ikke meget godt til det ellers udmærkede Carte Postale, simpelthen fordi den tekst, hun synger, er for åndssvag.

Åbneren Le Danse stikker lidt ud med sit breakbeat og åbenlyse hyldest til Madchester-baggy. Altsammen er det behageligt og fornøjeligt, men ikke lige så tilfredsstillende som at høre de inspirationsgivende originaler, franskmændenes charmerende genreblanding til trods.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA