x
Tim Kasher: Bigamy - More Songs From The Monogamy Sessions

Tim Kasher
Bigamy - More Songs From The Monogamy Sessions

Tim Kasher: Bigamy - More Songs From The Monogamy Sessions

GAFFA

Album / Affairs of the Heart
Udgivelse D. 03.10.2011
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Et års tid efter at han udgav sin udmærkede solodebut, konceptalbummet om tosomhed, The Game Of Monogamy, er Cursive-frontmanden Tim Kasher nu allerede klar med opfølgeren, Bigamy: More Songs From The Monogamy Sessions, der dog som titlen antyder er sammensat af materiale fremelsket, mens amerikaneren endnu havde Monogamy-albummet tæt inde på livet.

Denne nye samling sange tager sig ikke overraskende knap så overbevisende ud som den første - der er uvægerligt noget andensortering over dele af Bigamy, som således til tider tager sig en smule flad og famlende ud.

Tendensen gennemsyrer dog ingenlunde værket, som bestemt også byder på både gribende og medrivende stunder - bedst er åbneren No Harmony, der fremstår så intenst klagende, Rabbit, Run, der starter som en smukt indfølt sag, og som siden udvikler sig i en desperat og fandenivoldsk retning, og den for samlingen usædvanligt bastante finale Trees Keep Growing. Det er stærke sager, som imidlertid også opererer på op til flere niveauer over resten af albummets mere tvivlsomme sager.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA