x
The Little Willies: For the Good Times

The Little Willies
For the Good Times

The Little Willies: For the Good Times

GAFFA

Album / Milking Bull / EMI
Udgivelse D. 09.01.2012
Anmeldt af
Ivan Rod

Det er ti år siden, de fem musikere i country-bandet The Little Willies – Norah Jones, Lee Alexander, Jim Campilongo, Richard Julian og Dan Rieser – første gang mødtes og gav en uformel koncert i The Living Room i New York. Siden har de fem spillet på selvsamme koncertsted, hver eneste gang de alle på én gang har været i byen og haft tiden dertil. Bandet er af samme grund snarere et hyggeprojekt end et professionelt tilvalg. At det er tilfældet, fremgår blandt andet af, at For The Good Times kun er bandets andet album på ti år.

Albummet vidner dog – som historien om bandet – om, at dette er musikere, der både elsker klassisk amerikansk countrymusik og evner at formidle genren, som i al sin simplicitet er en kunstnerisk gengivelse af amerikansk nostalgi. Country er og bliver en firkantet form for musik. Det gælder også den musik, de The Little Willies forgriber sig på på For The Good Times – musik af komponister som Johnny Cash, Loretta Lynn og Kristoffer Kristoffersen, blandt andre.

Eneste formildende omstændighed er, at The Little Willies' musik vidner om egentlig spilleglæde og teknisk, instrumentalt overskud.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA