x
Take That: Progress Live

Take That
Progress Live

Take That: Progress Live

GAFFA

DVD / Universal
Udgivelse D. 21.11.2011
Anmeldt af
Mikkel Elbech

De skulle have spillet i Parken to aftener i træk den forgangne sommer. Men som bekendt blev den anden koncert aflyst på grund af Robbie Williams' madforgiftning – og oven i købet den koncert, som først var blevet annonceret.

Med denne udgivelse gives der et gedigent plaster på såret til de mange skuffede fans – og en overdådig souvenir til alle dem, der rent faktisk så Take That i levende live. Det nøje indstuderede og særdeles spektakulære show er optaget i hjembyen Manchester, men langt de fleste detaljer stemmer overens med det, man kunne opleve i Parken – helt ned til den pseudo-improviserede snak medlemmerne imellem. Det var dog absolut forventeligt, og for de fleste vil det sikkert ligefrem være et plus.

Take That starter koncerten ud som kvartet, så kommer Williams på solo, og så er der dømt kvintet for resten af pengene. Alt sammen indhyllet dansere, effekter og scenografier, der må have kostet mere end de fleste danske teatres årsbudgetter tilsammen. Absolut forrygende og velfortjent placeret under mangt et juletræ om føje uger.

Læs GAFFAs detaljerede anmeldelse af koncerten i Parken her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA