x
Rum 37: Rum 37

Rum 37
Rum 37

Rum 37: Rum 37

GAFFA

EP / Target Records
Udgivelse D. 05.12.2011
Anmeldt af
Erik Barkman

Navnet og sangteksterne er på dansk, men musikken taler engelsk. Københavnske Rum 37 skriver sig med deres selvbetitlede debut-ep ind i en ædel nordisk tradition, hvor britisk firser-indie sættes til lokale gloser – som hos Kent eller vores egne Love Shop. Det er de færreste, der kan stille sig op ved siden af kapaciteter af dén statur uden at se splejsede ud. Rum 37 kan.

Rum 37 er en veldrejet samling sange, hvor Depeche Mode-synths sættes til postpunkede grooves og kontrollerede guitarudladninger. Ep'en åbner med Sabotør, Dagen er ny og December, December, en samling ørehængere, der nok skal gøre lykke i P3s playlisteudvalg. Resten af ep'en bruger Rum 37 til at udfordre deres lyd lidt mere, hvor Mozarts Plads skiller sig ud ved sit sejtrækkende drive – tænk Magtens Korridorer – mens Alt Hvad Vi Har er en stemningsfuld ballade med stor patos og langtidsholdbar appel.

Hagen ved Rum 37 er, at det er småt med nytænkning i det, de laver. Men kan du leve med det, er der masser af talent og håndelag at komme efter.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA