x
Slash: Made In Stoke

Slash
Made In Stoke

Slash: Made In Stoke

GAFFA

DVD / Eagle / Playground
Udgivelse D. 14.11.2011
Anmeldt af
Mikkel Elbech

"At last I have a line-up that truly works," fortæller Slash i dvd'ens booklet. Hvis han mener, at han nu har et band uden en snert af den uforudsigelige farlighed, hans oprindelige band var så berømt for – ja, så har han da ganske ret.

Den 21 numre lange koncert er filmet i Slash's barndomsby, Stoke-On-Trent, og han flankeres af en – af Slash – stærkt overvurderet heliumballon i form af den "mirakuløse" Myles Kennedy fra Alter Bridge, hvis stemme ingenlunde kan bære det lange sæt.

Koncerten rummer masser af Guns N' Roses-numre, som Kennedy smadrer én for én, og det er decideret smerteligt at høre klassikere som Rocket Queen og Civil War blive maltrakteret af denne gennemført irriterende parodi på en rocksanger. Man skal således være langt gladere for Slash i sig selv end for Guns N' Roses, hvis ikke man skal ønske sig disse udgaver uhørt.

En smule bedre går det med de øvrige numre, men højdepunktet er faktisk Doctor Alibi, hvor bassist Todd Kerns snupper leadvokalen. Slash spiller naturligvis upåklageligt, men det retter ingenlunde op på det ærgerlige helhedsindtryk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA