x
Taio Cruz: Ty. O

Taio Cruz
Ty. O

Taio Cruz: Ty. O

GAFFA

Album / Island / Universal
Udgivelse D. 09.01.2012
Anmeldt af
Sohail Hassan

Selv om navnet ikke har den samme genkendelses-klang som Michael Jackson, så er Taio Cruz en hitmager som få andre. Med dette, kun hans andet album, har han allerede sindssygt mange af tidens hotteste pop-navne med.

Listen over dem, som vil lave noget med kongen, er for lang til at remse op. Med samlet mere end 300 mio. hits på YouTube og over 16 mio. singler solgt burde man vide, hvem brittiske Taio Cruz er. Før han gik solo, leverede han hits til mange af de helt store pop-artister.

Man kan så mene, hvad man vil om hans enormt simple dansemelodier og clåb-sound samt blærerøvstekster, men det går åbenbart rent ind overalt i verden. Og Cruz er en sand mester inden for genren. Hvorfor pille ved en opskrift, der i den grad virker? Cruz holder stilen fra første album fuldt ud på det nye album. Det ene nummer minder om det andet og leverer præcis det, som har skudt ham til tops. Alle numre er up-tempo dansenumre. Ingen overraskelser eller drejninger her. DR Mama behøver ikke andre cd'er.

Er man ikke til nutidens musikalske og smagmæssige falliterklæring af, hvad der kaldes godt, altså enslydende AutoTune-dance-pop-syng-med-numre, så er Cruz ren tortur.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA