x
Flare Acoustic Arts League: Big Top/Encore

Flare Acoustic Arts League
Big Top/Encore

Flare Acoustic Arts League: Big Top/Encore

GAFFA

Album / Affairs of the Heart
Udgivelse D. 28.11.2011
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Den mildt eksperimenterende amerikanske popgruppe Flare Acoustic Arts League har alle dage først og fremmest været bandleder LD Beghtols projekt - endeløse rækker af bidragydere er over årene kommet og gået, mens Beghtol som den eneste konstante kraft på ukuelig vis har holdt modet oppe.

Nu er manden klar med sit fjerde album (eller det vil sige - Big Top/Encore er faktisk en dobbelt-ep) siden debuten Cut (1997), og nok en gang demonstrerer Beghtol sin flair for at skabe liflige og let vemodige melodier i ånden fra bands som The Smiths og Magnetic Fields. Nærværende samling sange er dog en temmelig middelmådig én af slagsen - udgivelsen er en ujævn størrelse med flere ufærdigt udseende numre og kun enkelte betragtelige højdepunkter.

Åbneren Last Clown Standing, der besidder et dejligt og helt Dandy Warhol'sk drive, men hvis vokal er næsten utilgiveligt Morrissey-plagierende, den twee-inspirerede drømmepop-perle Does This Sound Appealing? og den blæser-struttende og bas-boblende Scenario gør dog albummet værd at beskæftige sig med.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA