x
We Have Band: Ternion

We Have Band
Ternion

We Have Band: Ternion

GAFFA

Album /
Udgivelse D. 30.01.2012
Anmeldt af
Espen Strunk

Ægteparret Dede og Thomas Wegg-Poser og makkeren Darren Bancroft fandt sammen via deres arbejde på EMI og udgav i 2010 debuten WHB. Musikalsk døjer dette deres andet album med samme problem som forgængeren, nemlig fraværet af virkeligt gode melodier til at løfte helheden og det i øvrigt stort anlagte og elektronisk inficerede lydbillede.

Udtrykket er på en gang dansabelt og sært introvert, og på tekstsiden har bandet bevæget sig i en mere personlig og selvbiografisk retning; Steel Is In The Groove er ægteparrets reflektion over samlivet på landevejen, mens Pressure On tager afsæt i hustruens søvnløshed sammesteds. En central del af lydbilledet er samklangen mellem de tre bandmedlemmers vokaler. Indimellem – og kald mig bare gammeldags – kan man dog godt savne en egentlig forsanger til at skabe fokus i det til tider lidt flimrende lydlandskab.

Det kunne passende være trioens kvindelige islæt, som flere steder demonstrerer, at hun besidder stemmen til det. Som det er nu får man indtryk af et band, som nok har fornemmelse for hvordan postmoderne rockmusik kan skæres, men som ikke desto mindre mangler mindeværdigt materiale og derfor aldrig rigtigt fænger.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA