x
Mette Kirkegaard: Dry Wood

Mette Kirkegaard
Dry Wood

Mette Kirkegaard: Dry Wood

GAFFA

EP / Gateway Music
Udgivelse D. 03.01.2012
Anmeldt af
Ivan Rod

Hun debuterede i 2007 med det lovende folk-album Heart Against Rock. Fulgte to år senere debuten op med det lige så lovende, mere jazzede album Trådløse Drømme. Og nu er hun har så igen, med en lovende nordic americana-ep betitlet Dry Wood. Og dét er en forrygende flot en af slagsen.

Nok er det store gennembrud endnu udeblevet, men den danske singer-songwriters nye ep rummer et materiale, der kan danne afsæt for et internationalt gennembrud. Ep'en rummer således fire skæringer, som næsten alle har potentialet til at bringe den tålmodigt arbejdende singer-songwriter videre op ad rangstigen, internationalt.

Dry Wood er indtil videre kun udgivet digitalt, men den Berlin-baserede producer Brio Taliaferro – som også har arbejdet med navne som Moby og Robbie Williams – har formået at give materialet et organisk og meget internationalt fungerende touch. På numre som Train og Dry Wood hører man således en moden sangerinde i et forrygende flot, velproduceret lydbillede præget af akustisk lyd, et fængende beat og nogle velturnerede, velklingende og varierede sange.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA