x
Bullet Train Blast: Nothing Remains

Bullet Train Blast
Nothing Remains

Bullet Train Blast: Nothing Remains

GAFFA

Album / Target Records
Udgivelse D. 16.01.2012
Anmeldt af
Keld Rud

Aarhusianske Bullet Train Blast følger deres fine debut op med en toer, der er mere strømlinet og har en mere professionel lyd. Der er kommet en ny mand bag mikrofonen, og Martin Larsen, som han hedder, klarer jobbet meget overbevisende.

Udgangspunktet er dog det samme. Hård beskidt guitarrock, der sender tankerne i retning af bands som Guns N' Roses, Van Halen og Skid Row og heavy rockens storhedstid i firserne. Det er ikke et dårligt ståsted, og Bullet Train Blast forfalder heldigvis aldrig til rene gentagelsesøvelser af firserikonernes finter.

Åbningsnummeret I'm Insane eksemplificerer bedst, hvad Bullet Train Blast kan, når de lægger sig i selen. Sangen har et godt energisk drive, et medrivende omkvæd og en fyrig guitarsolo. De resterende ni sange byder i lidt for høj grad på mere af det samme, hvilket bliver albummets akilleshæl.

From The Underground er albummets eneste seriøse bud på variation. Her sætter bandet tempoet ned og giver sig i kast med en klassisk rockballade. Det fungerer også upåklageligt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA