x
Amy Cervini: Digging Me, Digging You

Amy Cervini
Digging Me, Digging You

Amy Cervini: Digging Me, Digging You

GAFFA

Album / Anzic Records
Udgivelse D. 16.01.2012
Anmeldt af
Ivan Rod

Den canadiske jazzsangerinde Amy Cervini er bredt funderet og ikke umiddelbart optaget af snævre genregrænser. Hørt fra denne side af Atlanten er der dog ingen tvivl om, at hun har en særlig udtalt begejstring for The Great American Songbook. Det er muligt, at indtrykket styrkes af, at hendes nye plade er en tribute til sangerinden Blossom Dearie (1924-2009), men uanfægtet heraf er og bliver hendes eget udtryk i forlængelse af netop dén tradition. Selv om hun altså ikke er amerikaner. Amy Cervini er en sublim betvinger af The Great American Songbook, lige som Blossom Deari var det i sin tid.

Digging Me, Digging You tager Amy Cervini livtag med en række numre, som Blossom Dearie udødeliggjorde. Numre som Everything I've Got, My Attorney Bernie, Tea For Two, I'm Shadowing You og Everything I've Got. Og hun gør det helt i Blossom Dearies ånd.

Digging Me, Digging You er med andre ord et album til jazzpuritanere, især folk med en forkærlighed for jazzkabareter. Vi er altså i "Liza Minelli-land" – som lyttere til et velsmurt sceneshow, optaget i et studie. Alt er pænt og en anelse kedeligt. Om end teknisk helt fint.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA