x
Boho Dancer: Furry Skin

Boho Dancer
Furry Skin

Boho Dancer: Furry Skin

GAFFA

CD EP / Slow Shark Records
Udgivelse D. 06.02.2012
Anmeldt af
Erik Barkman

En af de sværeste udfordringer for en sangskriver er at lave numre, der folder sig organisk ud. Så omkvæd følger vers med samme selvfølgelighed, som forår følger vinter. Boho Dancer er der ikke helt endnu.

Man kan ellers sige meget godt om den debuterende trio, der vandt Karrierekanonen sidste år. Sammenspillet knirker saligt i fugerne, når trekløveret giver deres medrivende bud på en dansk freak folk i åndeligt slægtskab med f.eks. CocoRosie eller Jesca Hoop.

Som sådan kommer debut-ep'en Furry Skin lidt sent. Excentrisk, håndspillet lejrbåls-americana er ikke længere alle indie-hipsteres kop grøn urtete, men Boho Dancer er så talentfulde, at de ikke behøver ride en bølge for at nå i land. Især har trioen en fremragende sanger i altid intense og nærværende Ida Wenøe.

Pladsen til forbedring skal findes i sangene, der kommer vidt omkring – fra tyst hviskesang til kakofoniske klimakser – og ofte knækker over undervejs. Man savner den melodiske tråd, der kunne holde sammen på idéerne, men Boho Dancer er kun lige startet. De når det nok.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA