x
Pato: Ca. Lige Her

Pato
Ca. Lige Her

Pato: Ca. Lige Her

GAFFA

Album / EMI Music
Udgivelse D. 27.02.2012
Anmeldt af
Erik Barkman

Engang var dansk rock noget med følsom falset og engelsksprogede tekster om at have ondt i sjælen. Så kom navne som Thomas Buttenschøn, Rasmus Nøhr og Magtens Korridorer. De sang med flosset vokal på frejdigt dansk om hverdagens genvordigheder, og det er dén stadigt rullende bølge, Pato Siebenhaar surfer på med Ca. Lige Her.

Manden bag projekter som White Pony og Trolle/Siebenhaar synger ikke kønt, og nogen stor rapper er han heller ikke. Lyrikken svinger sig sjældent over det banale, som når Siebenhaar "tager den gennem Assistensen og stener eksistensen". Og det er tydeligt, at produceren er på udebane, når han spæder sin pæredanske reggaesound op med rockede guitarer og trommer.

Til gengæld er Siebenhaar dygtig til at dreje effektive ørehængere. Hvad end du synes om sangene på Ca. Lige Her, vil du sandsynligvis synge dem i badet før eller siden, og albummet skal nok få sin spilletid på P3. Hatten af for det håndværk, der ligger bag de uafrystelige omkvæd – bare ærgerligt, at resten af albummet ikke rammer et lidt højere niveau.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA