x
Monolog: Aerodymanic

Monolog
Aerodymanic

Monolog: Aerodymanic

GAFFA

LP / Uhrlaut/Urlyd
Udgivelse D. 18.02.2012
Anmeldt af
Jesper Buhl

Danske, Berlin-bosatte Mads Lindgren bevæger sig, under pseudonymet Monolog, i den mere kompromisløse ende af den elektroniske musiks spektrum. Således tager Aerodymanic, som ikke er så luftig en sag, som titlen antyder, sit udgangspunkt i støjende og maskinelt forvitret dubstep og frenetisk kradsende breakcore.

Den første del af pladen, som befinder sig i dubstep-tempo, lyder som itugåede transformer-autobots, der danser i hedt favntag med heroinafhængige kurtisaner. Den ret monomane fokus på støj, knudrede synths og tunge beats gør lyden af Monolog lidt monoton, og man efterlades med en trang til melodi.

Det får man så ikke i særlig stort omfang på pladens sidste del, som til gengæld eksploderer i et festfyrværkeri af breakcore-rytmik. Dog føjer Chokespace lidt elegant dynamik til det kampklædte lydbillede. Desværre er det også her, man fornemmer Monologs braindancende forbilleder tydeligst. Ikke desto mindre er den aldeles velproducerede Aerodymanic bestemt værd at lægge et modigt øre til.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA