x
You Me At Six: Sinners Never Sleep

You Me At Six
Sinners Never Sleep

You Me At Six: Sinners Never Sleep

GAFFA

Album / Virgin
Udgivelse D. 24.01.2012
Anmeldt af
Erik Barkman

Sinners Never Sleep er lyden af fem unge mænd på randen af et gennembrud. Ikke kommercielt, nødvendigvis, men kunstnerisk.

Godt nok domineres You Me At Six' andet album af strømlinet emorock – helt efter bogen og lige til glemmebogen. Men så er der også en powerballade som Crash, der bygger adstadigt op fra forsigtigt fingerspil til susende violiner og store kor. Og som nærmest mirakuløst transcenderer klichéerne og overbudsæstetikken og bliver oprigtigt medrivende.

Muskuløse hard rock-numre som f.eks. Loverboy er gedigne nok, men det er i de majestætiske ballader, You Me At Six åbenbarer sig som mere end kønne ansigter med tidstypisk musiksmag. Et eksempel mere: Albumfinalen When We Were Younger, seks minutters fornemt orkestreret moodiness.

Højdepunkterne kan ikke rokke ved, at Sinners Never Sleep samlet set kun lige hæver sig over middel. Men de giver håb for en fremtid, hvor You Me At Six får det maksimale ud af deres talent for himmelstræbende ballader – og overlader den skabelonskårne emorock til mindre talentfulde kolleger.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA