x
I See Hawks In L.A.: New Kind of Lonely

I See Hawks In L.A.
New Kind of Lonely

I See Hawks In L.A.: New Kind of Lonely

GAFFA

Album / Blue Rose Records
Udgivelse D. 06.03.2012
Anmeldt af
Espen Strunk

Kaldt det klassisk eller konventionelt, alt efter hvor du ønsker at ligge vægten i udsagnet; jeg vil nøjes med at kalde det en udmærket countryplade, som med guitarer, bas, dobro og sang og solid sangskrivning sådan set besidder alt hvad der skal til for at lave en stærk samling. At der så hertil kommer klædelig kolorit og westernvemod via violin, banjo og harmonika er således blot en ekstra bonus.

Det er klassisk håndværk, men som tekster og titel antyder er det samtidig et band, som er bevidst om ikke at være The Real Deal, men derimod et postmoderne take på den klassiske country - en ny slags ensomhed i de samme lasede, gamle klæder. Jeg er vild med Rob Wallers uprætentiøse og afslappede countryvokal, og sange som titelnummeret og Highland Park Serenade er faktisk glimrende uden at gøre noget større væsen af sig, ligesom selvbiografiske I Fell in Love With the Grateful Dead også er en fin lille sag.

"Take this faded old hippie love and use it if you please / all scattered so gently on the Santa Cruz breeze". Jo tak, meget gerne.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA