x
Counting Crows: Underwater Sunshine

Counting Crows
Underwater Sunshine

Counting Crows: Underwater Sunshine

GAFFA

Album / Cosmos Music
Udgivelse D. 09.04.2012
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Efter fire års pause er amerikanske Counting Crows på banen med et nyt album, der består af lutter coversange. Umiddelbart lidt skuffende oven på en så lang pause, at Counting Crows ikke er i offensiven med egne sange.

Til gengæld er det stilstikker rock'n'roll fra sanger Adam Duritz og kumpaner, og på den facon kommer de ganske godt i land med projektet. Det hele lyder nemlig som Counting Crows tilsat en god portion folktradition.

Appetitten på rockhistorien er ganske stor igennem intet mindre end 15 sange, der strækker sig over et par årtier. Det er ikke et coveralbum af bandets absolutte favoritter, men derimod et ret varieret udbud af ikke kun kendte sange fra et varieret udbud af kunstnere, hvor ikke alle lige ringer en klokke. Men vi får sange fra Bob Dylan, The Faces og en ganske ferm udgave af Fairport Conventions Meet On The Ledge, hvor traditionen står smukt i kø på sidstnævnte.

Counting Crows fremstår yderst veloplagte, og Adam Duritz er sædvanligvis stærkt syngende. Dog ikke lige overbevisende gennem alle 15 sange.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA