Darling Don't Dance: City Ghosts

Darling Don't Dance
City Ghosts

Darling Don't Dance: City Ghosts

GAFFA

CD / Pad & Pen Records
Udgivelse D. 26.03.2012
Anmeldt af
Erik Barkman

Det kan godt være, din mor synes, et band som Sonic Youth er det rene larm. Men klassisk støjrock er ikke en hvilken som helst kakofoni. Hvis ikke de forvrængede guitarer kradser i øregangene og dunker i mellemgulvet, drevet frem af en højspændt rytmesektion, så bliver det aldrig rigtig godt.

Darling Don't Dances 90'er-klingende debut er en samling fine sange med kønne vokalharmonier og stærke melodier. Hør bare højdepunktet Replacement, der meget vellykket vier et snerrende vers med et indsmigrende, Breeders-agtigt omkvæd.

Men når kvartetten fra Aarhus træder på gaspedalen og giver los med de støjenede guitarer, mangler der ligesom noget. Man behøver ikke lytte længere end til åbningsnummeret Wait For High Tide for at finde et eksempel på, at tiden føles lang, når Darling Don't Dance lader instrumenterne tale: Her mangler simpelthen noget gnist og vildskab.

Darling Don't Dance er dygtige sangere og sangskrivere, og City Ghosts yder ikke deres talenter fuld retfærdighed. Men det er stadig en temmelig lovende debut.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA