11th Street Kids: Well, What Did You Expect?

11th Street Kids
Well, What Did You Expect?

11th Street Kids: Well, What Did You Expect?

GAFFA

CD / Target Records
Udgivelse D. 23.04.2012
Anmeldt af
Erik Barkman

I dag er det spøjst at tænke på, at de allerførste punkere brugte læbestift og gik i højhælede sko. The New York Dolls stod fadder til både punk og glam metal, men med tiden er de to genrer vokset fra hinanden. Well, What Did You Expect? er sådan en slags reunion-fest.

11th Street Kids tæller medlemmer fra The Floor Is Made Of Lava og Anchorless. Sammen har de sat sig for at hylde punkens og glam metallens tidlige år, dengang det kunne være svært at høre forskel på det ene og det andet.

Når bands som The Ramones, Hanoi Rocks og The Dictators talte til fire og trykkede gaspedalen i bund, stod god smag og dybe tanker om samfundet sjældent på dagsordenen. Sådan er det også på Well, What Did You Expect?, hvor 11th Street Kids giver pokker i produktionen og koncentrerer sig om at levere spandevis af fængende hooks.

Engagementet og melodierne er medrivende, og så er der noget forrygende utrendy over frække indfald som den kitschede saxofon i One Life og Under The Wheel, der næsten kunne være en Bon Jovi-ballade. Tag dén, hipstere!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA