x
Best Coast: The Only Place

Best Coast
The Only Place

Best Coast: The Only Place

GAFFA

Album / Cosmos Music
Udgivelse D. 14.05.2012
Anmeldt af
Christian Erin-Madsen

Best Coast ramte noget med deres debut Crazy For You i 2010. Ja, ligefrem solar plexus-rent for nogle af de hardcore lo-fi- og surf-elskende entusiaster. En del af det mest fascinerende var de umiddelbare tekster om – oftest ulykkelig – kærlighed og livets trivialiteter, skåret efter små slagkraftige tre minutters-skabeloner, men desværre blev albummet overordnet også ret endimensionelt.

Denne gang er de umiddelbare – til tider naive, men sigende – tekster tilbage, lyden er blevet rigere, og den musikalske tilgang er blevet mere varieret og grundig. Således spænder pladen fra en klokkeklar frisk-tempos kærlighedserklæring til Californien på den fængende, friske The Only Place til en mere dybfølt fire minutters ode af tilbageblik på Up All Night med signaturtekst som "You and me to good to be, to true to be, to dumb to see". Bethany Cosentino har selv sagt, at pladen er blevet meget mere terapeutisk og personlig for hende end den forrige, og det synes rigtigt.

Det har stadig touch af sol, summer, surf og slacker med greb i 50'er- og 60'er-pigegrupper – nu toppet med lidt eftertænksomhed. Skynd dig at stikke sugerøret i denne forfriskende cocktail.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA