x
Phil Collins: Live at Montreux 2004

Phil Collins
Live at Montreux 2004

Phil Collins: Live at Montreux 2004

GAFFA

DVD / Eagle Rock Entertainment
Udgivelse D. 21.05.2012
Anmeldt af
Espen Strunk

Nærværende liveoptagelser fra henholdsvis 1996 og 2004 landede på skrivebordet simultant med en ny live-dvd fra Peter Gabriel, og lad os da bare slå fast, at forskellene mellem de to gamle Genesis-medlemmer bliver cementeret med de aktuelle udgivelser; med Collins som den uimodsigeligt ferme, men ikke altid lige voldsomt vedkommende popsnedker.

For fans er der dog meget at glæde sig over her: hele 24 sange præsenteres veloplagt ved koncerten fra Montreux Jazz Festival i et show, hvor blæser- og synthsovsen ikke gør feelgood-fornemmelsen mindre tyktflydende. Når han er bedst, får vi en fokuseret og sjælfuld sanger (One More Night), men tomgangen lurer, når den sølvskjorteklædte saxofonist træder frem.

På disc 2 får vi Collins med bigband og gæstevisit af Tony Bennett tilbage i '96; et setup, som i grunden klæder entertaineren Collins udmærket. For denne signatur er og bliver det for kedsommeligt vellydende og smooth, men Live at Montreux-seriens stempel borger som altid for en kvalitetsudgivelse med den respektive kunstner.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA