x
Carrie Underwood: Blown Away

Carrie Underwood
Blown Away

Carrie Underwood: Blown Away

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 01.05.2012
Anmeldt af
Signe Bønsvig Wehding

Carrie Underwood er en gigantisk countrypopsucces i hjemlandet USA. Millionsalg og Grammyer er væltet ind over hende, siden hun i 2004 vandt tv-sangdysten American Idol. Blown Away er hendes fjerde album.

Det er ikke svært at spore grundene til Underwoods store succes. Hun har en klar feminin vokal med et strejf af ruhed, som gør hende country-perfekt. Sangene er pakket grundigt ind i poppede arrangementer og produktioner, nogle endda så meget, at man ikke umiddelbart ville råbe country efter dem. Melodierne sidder lige i det catchy skab, følelserne er skåret ud i pap, men leveret med overbevisning.

Overvejende er Underwood blæst et godt stykke væk fra den støvede country-road. Singlen Good Girl åbner med rå vokal, rocket guitar og rent popomkvæd. En velbetrådt vej på musikscenen. Men det er en rute, som nogle må mene fører til Danmark. I hvert fald er Blown Away hendes første albumudgivelse herhjemme.

Mest charme har hun nu i undertegnedes ører, når hun går helt i countrygrøften. Lyt til Leave Love Alone og Cupid's Got A Shotgun, som er forvist til de sidste pladser på albummet, hvis du vil finde mening med, hvorfor Underwood er den amerikanske countryscenes hotteste navn i nyere tid.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA