Indra: In Between

Indra
In Between

Indra: In Between

GAFFA

CD / Bendra Music
Udgivelse D. 01.06.2012
Anmeldt af
Ivan Rod

Indra Rios-Moore har udsendt én plade. Og det for to år siden.

Pladen hed Indra, og Indra er også navnet på trioen bag pladen. Trioen, der består af Indra Rios-Moore (vokal), Benjamin Trærup (saxofon) og Thomas Sejthen (bas), fik med debutpladen et markant gennembrud: Pladen blev indstillet til en Danish Music Award for "Årets jazzvokal-udgivelse" og blev startskuddet til en lang række koncerter i Danmark, Sverige og USA.

In Between er Indras anden plade. Men allerede nu er en tredje på vej, og dén har trioen særligt store forventninger til - p.g.a. det makkerpar, der skal producere den. Fra at have været ukendt, kan den amerikansk / puertoricanske sangerinde med bopæl i Danmark og hendes to danske sidemen således godt være nogle, der står foran det helt store internationale gennembrud. Men dén plade må vi vente på.

In Between, som foreligger, kan i mellemtiden betegnes som nedtonet, melodisk vokalkammerjazz. Og den plade er faktisk også god. Reelt bedre end debuten. Som gæstemusikere har trioen denne gang Søren Dahl Jeppesen (guitar) og Peter Dombernowsky (trommer). Og sammen med dem giver trioen – især i egne numre – et solidt indtryk. In Between er kondenseret vokaljazz bygget op omkring en rigt facetteret stemme.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA