x
Oh Land : Blue Stage, Northside Festival

Oh Land , Blue Stage, Northside Festival

Oh Land : Blue Stage, Northside Festival

Anmeldt af Jan Lambæk Hansen | GAFFA

Nanna Øland synes at have fået vokseværk. Fra tidligere skrabede optrædener har hun nu et stort backingband med keyboardspiller, trommeslager, to korsangerinder og strygekvartetten Who Killed Bambi? Strygerne sætter hendes koncert i gang med "Perfection", mens Oh Land kommer ind på scenen i et af sine vanlige, flippede outfits, der næsten dækker hendes ellers pæne ansigt. Et lidt kedeligt nummer, men hun fanger dog atter publikum med "Son of a Gun".

Derefter ryger overdelen til hendes outrerede kostume, så vi bedre kan se, hvordan den unge sangerinde er skruet sammen. Og det ser ud til, at skruerne er blevet strammet de rigtige steder. Også når hun vimser rundt i den mest syrede spandex-dragt set på Jorden.

Et stort publikum er mødt frem for at se den succesrige sangerinde, der også har spredt musikalske ringe i de amerikanske vande. Men publikum er ikke helt med. Måske fordi Oh Lands musik ikke er festivalegnet. I hvert fald ikke til danske festivaler. Ikke engang gennembrudshittet "Audition Day" rykkede det store i de fremmødte. Og her tæller jeg naturligvis ikke de dedikerede fans foran scenen med. Det var faktisk først, da hun rundede sit sæt af med "Speak out Now" og "White Nights", at stemningen blev løftet til et højt niveau og skabte fællessang.

Jeg kan slet ikke sætte en finger på hendes performance, og hun er sød, charmerende og nærværende. Alligevel ender jeg på tre stjerner for det samlede indtryk – uanset hvor meget hun får mig til at "clicke" og "poppe".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA