x
Moreish: #1

Moreish
#1

Moreish: #1

GAFFA

Album / Target Distribution
Udgivelse D. 11.06.2012
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Det er gået stærkt for danske Moreish, der så småt tog sin begyndelse gennem et par tilfældige møder i Florida for et par år siden. Der blev fulgt op på sagen hjemme i København, hvor sanger Steffen Trannerup og guitarist Dennis Flacheberg samlede skitserne sammen til et band, og i 2011 var de opvarmning for Bon Jovi i Horsens.

Og debutalbummet #1 vidner da også om en tempofyldt start med drømmene rettet mod surfbrættet i Florida. Moreish spiller nemlig en lødig rockmusik, der ikke er ulig navne som netop amerikanske Bon Jovi. Der er masser af brede melodier og pænt kantede guitarriff. Og så er tempoet i top hos Moreish, når de ikke lige går ned i det følsomme hjørne, som det hører sig hjemme på denne lettere overbefolkede midterbane.

Bandet kommer godt ud over rampen i Reason To Die, hvor de forsøger sig som et rock og rul band, men som vokalen bliver det hele en smule forceret. Sangene på #1 mangler et egentligt aftryk, og hvis Moreish skal forblive mere end en drengedrøm, venter der en del arbejde forude.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA