x
Staind: Live From Mohegan Sun

Staind
Live From Mohegan Sun

Staind: Live From Mohegan Sun

GAFFA

DVD / Playground Music
Udgivelse D. 27.08.2012
Anmeldt af
Keld Rud

Iført en T-shirt med det reaktionære slogan "Family Country Guns" ikke så meget leder som lader frontmand Aaron Lewis i det amerikanske postgrunge-band Staind sig trække gennem bandets sæt på bandets første live-dvd.

På plade er det fra tid til anden lykkedes Staind at nå postgrunge-perfektion med sange som It's Been A While, Outside og For You. Disse sange står også stærkt på Live At Mohegan Sun og er uden tvivl udgivelsens stærkeste kort. Men dette kort kan ikke overtrumfe bandets åbenlyse svagheder i en livesammenhæng. Her er det ikke til at skjule, at Staind hverken er et visuelt interessant, synderligt udadvendt eller publikumsinteragerende for ikke at sige charmerende band. Sandt at sige er de heller ikke verdens mest vellydende liveband, og langt de fleste af sangene er bestemt at foretrække i deres studieudgaver.

Selv for fans er Live At Mohegan Sun en tvivlsom investering, der fanger Staind i et element, der ikke ligefrem er deres rette på en dag, der ikke kan have været en af deres bedste.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA