Pink: The Truth About Love

Pink
The Truth About Love

Pink: The Truth About Love

GAFFA

CD / Sony Music
Udgivelse D. 18.09.2012
Anmeldt af
Signe Bønsvig Wehding

"The truth about love is it's nasty and salty/it's the regret in the morning /it's the smelling of armpits" (The Truth About Love). P!nk holder stadig t(r)onen som amerikas mest ligefremme popleverandør. Det sjette studiealbum fra den kontante dame tematiserer kærligheden. Den lykkelige, ulykkelige, glade, vrede og den sande kærlighed.

Med titler som Slut Like You, Walk of Shame og Here Comes the Weekend kan man måske fornemme, at P!nk-fans vil finde en velkendt stil på det nye album. Både i tekst og musik. Singlen Blow Me (One Last Kiss) illustrerer meget fint, at P!nk stadig er til teksten med attitude og musikken med poptunge beats. Spørgsmålet om, hvor mange variationer, der kan laves af samme sang, dukker uvægerligt op. På det nye album er der 17 styk, så der er selvfølgelig plads til at blande den fandenivoldske attitude, slidte riff og den råbende signatur-vokal med følsomme ballader, country og hiphop-inspirerede afbræk fra det Pink'ske pop-bombardement.

Det er der ikke noget i vejen med. P!nk er dygtig, og hun er cool. Men hun har gjort det hele før. Det samme har hendes faste samarbejdspartner Max Martin. Og Eminem, som gæster Here Comes the Weekend, og dermed gengælder P!nks deltagelse på Won't Back Down fra 2010. Eminem + pop-pige er også en godt slidt idé, som ikke får ny energi på P!nks sang. Og det er det overvejende problem på The Truth About Love – trods al sin elskelige ligefremhed får Pink ikke blottet meget andet end gentagelser.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA