x
Rick Ross: God Forgives I Don't

Rick Ross
God Forgives I Don't

Rick Ross: God Forgives I Don't

GAFFA

Album / Universal Music
Udgivelse D. 30.07.2012
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Så er der en ny gang Maybach Music ude fra Rick Ross, der med God Forgives I Don't leverer karrierens mest ambitiøse udspil til dato. Produktionerne er fremragende, og det imponerende udvalg af gæster, der blandt andet tæller Andre 3000, Drake og Nas, højner absolut lytteoplevelsen.

Ross deler som sædvanligt rundhåndet ud af 2pac-citater, men selv er han stadig ikke den mest teknisk dygtige rapper derude. Dog formår han at fortælle sine historier med en autoritet, der gør, at man tror på ham og tilmed ryster en lille smule i bukserne, når den store mand med overbevisning proklamerer at "My lil' Haiti shooters will have yo ass on TMZ". Røverhistorierne fra Miamis skyggeside er absolut effektiv og storslået underholdning.

3 Kings har Ross fået selskab af to af hiphoppens absolutte sværvægtere i form af Dr. Dre og Jay-Z, hvor sidstnævnte giver et par shout outs til sin datter, og alene det, at han ubesværet placerer sig mellem de to andre konger, beviser så udmærket, at Rosay selv er ved at bevæge sig op i en anden liga, og dette gennemførte album er bestemt et skridt i den rigtige retning. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA