x
Owl City: The Midsummer Station

Owl City
The Midsummer Station

Owl City: The Midsummer Station

GAFFA

Album / Universal Republic
Udgivelse D. 21.08.2012
Anmeldt af
Signe Bønsvig Wehding

Lige så svært, som det er for Owl City aka Adam Young at bevæge sig uden for den skabelon, han har fundet, lige så svært er det at sige noget nyt om ham i en anmeldelse.

"Follow the light" synger han på åbningsnummeret Dreams and Disaters og får fra starten slået fast, at upbeat synthpop stadig er hans vartegn. Fra vandtemaet har han bevæget sig mod lyset: "it's time for you to shine brighter than a shooting star" lyder det på næste nummer, Shooting Star.

Der er enkelte afvigelser. Adam har inviteret andre sangskrivere med indenfor. Good Time feat. Carly Rae Jepsen har solid hitkvalitet, og Carly og det store kor, der er lagt på giver den en fyldigere kvalitet end mange af albummets øvrige numre. På Take It All Away er synth-signaturen væk, og det efterlader sjovt nok Adam temmelig anonym. Men overvejende holder Qwl City fast i den musikalske skabelon, som har bragt ham så meget succes, siden han sagde Hello Seattle (2008) og blev sit eget stjerneskud. Så vil det vise sig, om det fortsat er nok til at holde ham på himlen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA