x
Wanda Jackson: Unfinished Business

Wanda Jackson
Unfinished Business

Wanda Jackson: Unfinished Business

GAFFA

Album / Sugar Hill Records
Udgivelse D. 09.10.2012
Anmeldt af
Espen Strunk

Selvom den særlige rockabilly-retrosubkultur angiveligt er mere omfattende herhjemme, end man måske lige skulle gå og tro, er det formentlig de færreste, som har gået og ventet på – eller endda forventet – en vital comebackplade fra genrens aldrende dronning, som i dag er 74 år gammel og et godt stykke nede ad landevejen, efter hun delte scener med en fløs ved navn Presley sidst i halvtredserne.

Vitalt comeback er måske også for store ord at bruge om Unfinished Business, men ikke desto mindre er damen faktisk i fin form på denne ruskende og ramsaltede omgang blues og country, hvor den rustne stemmes patina kun klæder helheden. Her er ikke nogen halvhjertet svanesang fra en forlængst falmet stjerne, men derimod en klar fornemmelse af en skrap dame med en klar dagsorden om at rydde bordet og tage sig af de sidste uafsluttede regnskaber.

Justin Towne Earle skal have ros for den klædelige produktion, og så er sangvalgene begavede: lige fra skabet sættes på plads allerede med åbneren I'm Tore Down til den fine finale California Stars. Klasse, simpelthen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA