x
Petrus Kapell: Farup Part I & II

Petrus Kapell
Farup Part I & II

Petrus Kapell: Farup Part I & II

GAFFA

Album / Twin Music
Udgivelse D. 23.10.2012
Anmeldt af
Espen Strunk

Det hænder ikke sjældent, at man støder på musikalske foretagender som er så tiltalende på papiret, at man fristes til at drysse flere stjerner end der egentlig er muskalsk belæg for. Således med Petrus Kappell - som er et alias for 29-årige Per Løkkegaard - og Farup Part I & II, som henter sin titel i det forhold, at pladen er indspillet i forældrenes dagligstue i den jyske landsby Farup.

Konceptet er så, at der blev (ind)spillet meget lavt og med begrænset instrumentering for ikke forstyrre nogen - og effekten er egentlig udmærket. Svaret på, om idéen i sig selv er interessant og begavet eller bare småprætentiøs må dog forblive et tøvende "tjaeeh...".

Inspirationskilderne er angiveligt folk som Nico, Drake og Cohen. Men man hører dem sgu ikke rigtig i materialet, og sidder generelt med en lidt ærgerlig fornemmelse af uforløste ambitioner ved endt lytning. Dermed ikke være sagt at albummet ikke har kvaliteter - en sang som Writing Letters er eksempelvis ret fin - men helheden bliver for skitseagtig til for alvor at bundfælde sig.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA