x
Deerhoof: Breakup Song

Deerhoof
Breakup Song

Deerhoof: Breakup Song

GAFFA

Album / ATP Recordings
Udgivelse D. 03.09.2012
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Der er noget uendeligt beundringsværdigt og respektaftvingende over amerikanske Deerhoof, som ikke bare hører til verdens allerbedste livebands, men også er produktive som få – Breakup Song er det progressivt orienterede og notorisk eksperimenterende bands elvte studiealbum på 15 år.

Imponerende set i lyset af, at niveauet temmelig konsekvent er så skyhøjt, som det helt aktuelt er tilfældet på nærværende skive, der er et vidunderligt og kaotisk virvar af lyde, impulser, demonstrative temposkift og skæve breaks, men som samtidig rummer umiddelbart iørefaldende numre og fængende passager. Med Satomi Matsuzakis skiftevis iltre og blide vokal i front kaster Deerhoof med sit skruppelløst infernalske udtryk lytteren rundt i manegen, så man efterfølgende føler sig lige dele salig og svimmel.

Breakup Song er med frydefuldt frygtløse perler som den legesygt drilske Flower, den ekstremt omkvædsstærke The Trouble With Candyhands, den massivt dunkende We Do Parties og den sukkersødt slæbende Fête D'Adieu en storslået sag, der aldrig keder.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA