x
Ulf Lundell: Rent Förbannat

Ulf Lundell
Rent Förbannat

Ulf Lundell: Rent Förbannat

GAFFA

Album / EMI Music
Udgivelse D. 19.10.2012
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Det er lidt imponerende, at man kan sige at Rent Förbannat ikke indeholder nævneværdigt med overflødige sange. Der er nemlig tale om et dobbeltalbum, der indeholder intet mindre end 24 sange. Bevares, så er den svenske veteran ikke helt oppe at ringe i alle skæringerne, men de enkelte sange holder, og bliver aldrig uvedkommende.

Nu er det ikke ukendt terræn for Ulf Lundell at kaste sig ud i en større tour de force. I løbet af et års tid udgav han en flot trilogi i midten af sidste årti, men har så holdt pause siden den sikkert rockende Omaha fra 2008.

Rent Förbannat kommer Ulf Lundell selvsagt vidt omkring. Der bydes på knaldende hård stenalderrock, en mere melodisk rummelig rock og så en række akustiske sange med mundharmonikaen. Og det er faktisk i sidste afdeling, at vi for alvor møder den vindblæste sanger og sangskriver, der fremstår med en høj grad af troværdighed.

Der er på ingen måde mindre bid i den aldrende herre, som ufortrødent fortsætter ad sit fastlagte spor og kan spille røven ud af bukserne på Bossen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA