Alberte Winding: Ønskescenariet

Alberte Winding
Ønskescenariet

Alberte Winding: Ønskescenariet

GAFFA

CD / VME
Udgivelse D. 12.11.2012
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Alberte Windings karriere som voksensanger fik lidt vind i sejlene med sidste års Fjerde Til Venstre, der dog ikke gjorde det store indtryk hos nærværende signatur. Den lurende kedsomhed har nemlig altid været Alberts trofaste følgesvend.

Ønskescenariet følger på mange måder op på Fjerde Til Venstre. Det er dæmpede og meget afstemte sange, der kredser om de nære værdier her i livet, og om tekstforfatter er Alberte et vedkommende og modent bekendtskab. Men der er også sket forandringer på Ønskescenariet, hvor hun har allieret sig med et hold af yngre musikalske kræfter bestående af Thomas W. Raae, Andreas Fuglebæk og Dan Hvid Larsen. De har givet melodierne et mere rustikt og organisk udtryk, og det høres tydeligt, at Thomas W. Raae har skrevet en del af musikken. Han udgør den ene halvdel af orkestret Källing, og den anden halvdel Tine Kjær Jørgensen har også leveret ind til albummet.

Men det er stadig svært at forstå, at det hele skal være så nydeligt underspillet hos Alberte, der i den grad kunne trænge til at slå sig løs og synge mere igennem.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA