The Sandmen: Live In Copenhagen

The Sandmen
Live In Copenhagen

The Sandmen: Live In Copenhagen

GAFFA

CD / VME / NMS
Udgivelse D. 07.12.2012
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

The Sandmen har det svært med afsked. Sværere end de fleste. Efter et utal af brud og genforeninger melder de sig på banen i december med en række koncertdatoer. I den anledning varmer de op med Live In Copenhagen med koncertoptagelser fra 2006 og 2008.

Og har man glemt, hvad The Sandmen står for, så er Live In Copenhagen bestemt en fin anledning til at få genopfrisket hukommelsen. Live er The Sandmen nemlig en omgang temmelig uforfalsket rock'n'roll. Det er på én gang ustruktureret og helt fast i kødet, hvor der bliver leveret en ret bidsk guitarrock med masser af plads til leg. På den måde forvalter The Sandmen deres bluesophav ganske flot og ser på livealbummet bort fra deres største hits.

The Sandmens helt store force har alle dage været den stærkt syngende Allan Vegenfeldt, der på Live In Copenhagen får et ganske forrygende modspil fra orkestret, som i den turbulente Slavesong og stærke Am I Grooving You, der rettelig tilegnes bandets afdøde guitarist Sam Mitchell, som i den grad våger over denne udgave af The Sandmen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA