x
Tulisa: The Female Boss

Tulisa
The Female Boss

Tulisa: The Female Boss

GAFFA

Album / Island Records
Udgivelse D. 03.12.2012
Anmeldt af
Sohail Hassan

24-årige Tulisa (Tula Paulinea Contostavlos) går Rihanna og så mange andre i fodsporene som en pop-diva skråstreg gangsta bitch. Hun var medlem af den brittiske hiphop-gruppe N-Dubz og senere X Factor-dommer. På sit debutalbum bringer hun britisk swagger, men det imponerer ikke ligefrem.

Stilen er glatpoleret dance-pop og club-music, hvor hun synger og prøver sig med sej street attitude, men ender med at være lige så farlig som en fløjlsbamse. Efter hendes hit i sommer med Young har storhedsvanviddet åbenbart taget over. Der er selvfølgelig ikke noget galt med at sigte højt og tro på sig selv, men Tulisa har lang vej endnu, før hun er boss af noget som helst.

Produktionerne på albummet er ikke så ringe, og som helhed er der da en vis friskhed over albummet. Det savner bare et klart hit med en solid iørefaldende og tilpas nyskabende anderledes produktion, samt et indhold som ikke er rent blær. Betegnelsen overfladisk teenage pop-dance-metervare er ikke helt forkert. Som en rigtig celebrity har hun et sex-tape i omløb.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA