x
Backseat: Seasoned & Served

Backseat
Seasoned & Served

Backseat: Seasoned & Served

GAFFA

Album / Handcrafted Music
Udgivelse D. 14.01.2013
Anmeldt af
Espen Strunk

"Nothing is as dumb as a man who can't understand his call", synger Ivan Pedersen på seneste udspil fra Backseat – bandet, som siden 1992 har begavet danske lyttere med professionelt udført og driftsikker rock'n'roll, som hverken er grænseoverskridende god eller dårlig.

Jo, Pedersen, Jacobsen og Solberg kender deres kald - og bestemt også deres udtryk og virkemidler. Det er sikre musikere, og Pedersen er som bekendt en udmærket sanger. Men, men, men: selve materialet er så middelmådigt, sangene så forglemmelige, at meget lidt hænger ved efter gennemlytning af Seasoned & Serveds 11 nye sange. Lige så smagfuldt som coveret er, og uanset hvad titel og pladeselskabsnavn antyder – tja, lige så lidt kan såvel teksterne som musikken her bringe denne anmelders pis i kog. 

Seasoned & Served er dog på højde med – og ligner iøvrigt i påfaldende grad – bandets tidligere meritter. Noget, man kan forvisse sig om ved at investere i luksusudgaven af det nye album. Det indeholder nemlig en bonus-cd betitlet Extra Matured med ti af bandets ældre favoritter.

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA