x
Willy Mason: Carry On

Willy Mason
Carry On

Willy Mason: Carry On

GAFFA

Album / Polydor
Udgivelse D. 08.01.2013
Anmeldt af
Espen Strunk

"Elskelig" lyder alt for sødt, "sympatisk" siger ligesom for lidt. Så lad mig bare konstatere, at den 28-årige Willy Masons tredje album er et rigtig godt og indimellem fremragende bekendtskab. Fine sange som åbneren What Is This, Show Me the Way To Go Home og Talk Me Down forløses i en produktion, som er en sand fornøjelse.

Her mødes en sparsom opsætning af akustiske instrumenter med programmerede trommer og lejlighedsvist diskrete keyboards. Mason besidder en autoritativ vokal, og sine steder har det musikalske univers en slags ambient Crazy Horse-fornemmelse.

Decideret hypnotisk er således Restless Fugitive, og i det hele taget har Mason her begået en plade, som hverken er udpræget klassisk eller moderne: den svæver simpelthen i sit eget, mestendels ganske stille og rolige univers.

Mason har tidligere arbejdet sammen med navne som Lianne La Havas og Isobel Campell & Mark Lanegan, og demonstrerer her (igen) i andre højdepunkter som Into Tomorrow og If It's the End, at han i høj grad er værd at holde øje med som kunstner i egen ret. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA