x
Schultz And Forever: Céline

Schultz And Forever
Céline

Schultz And Forever: Céline

GAFFA

Album / Cracki Records
Udgivelse D. 28.01.2013
Anmeldt af
Rune Schlosser

"There is no God / I understand / My dear friend / There is no God" synger Jonathan Schultz, der er den unge mand bag projektet Schultz And Forever, afslutningsvis efter en længere sondering i Death Rain. Han stiller spørgsmål ved de helt store ting i livet, og det gør den blot 18-årige sanger og sangskriver med sin meget karakteristiske røst, der har en blid nasal klang på dén der virkelig spændende måde. Det er svært at beskrive, men der er noget substans bag – og det fremgår tydeligt.

Den 18-årige debutant smed demosamlingen Odd Stories på nettet i 2011, hvor han med nummeret "Falling" hurtigt fik en stor del velfortjent opmærksomhed. Falling er nok det mest tyste og minimalistiske, der endnu er hørt fra Vestsjællænderen, mens Céline – der er indspillet i Paris – i højere grad tager fra med strengbaseret udsmykning og drys af farverig vokal harmoni – for eksempel i den søgende Sociopathic Youth og den smukke Two Flowers.

Jonathan Schultz var allerede et spændende bekendtskab i 2011, og han er det i høj grad stadig. Enkeltheden må gerne stå endnu stærkere, og det melodiøse håndværk udfoldes endnu mere, så vil de medrivende menneskelige overvejelser bag måske i endnu højere grad komme til sin ret.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA