x
Luth: Feverish

Luth
Feverish

Luth: Feverish

GAFFA

Album / Target Distribution
Udgivelse D. 04.02.2013
Anmeldt af
Lars Rønn Olsen

Tidligere Sparklin June-frontmand Simon Luth udgiver efter længere tids turnévirksomhed solodebuten Feverish. Luth, der med Sparklin June etablerede sig som et af Danmark store poprockhåb, tager med Feverish et skridt baglæns rent dynamisk, og dyrker i stedet mere poppede elementer.

Feverish er et enormt gennemarbejdet og velproduceret stykke pophåndværk med energisk poprock og følsomme ballader. Trommer og guitar tager bagsædet til fordel for vokalharmonier og sfærisk synth, og rockelementerne fra Sparklin June er poleret bort til fordel for bredere appel. Og der er bestemt potentiale for radioørehængere. Numre som Feverish og Defenders trækker flot på musikalske elementer, der tidligere har sikret blandt andre Carpark North gennembrud på den danske musikscene, hvortil enkle ballader såsom Breach danner fin kontrast.

Feverish er en flot debutplade, men Sparklin June-fans vil formentlig placere Luth i den mere forglemmelige ende af popspektret. Og det er en skam, for man fornemmer tydeligt både evne og vilje på Feverish.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA