x
Assassin: Chaos and Live Shots

Assassin
Chaos and Live Shots

Assassin: Chaos and Live Shots

GAFFA

DVD / SPV
Udgivelse D. 14.01.2013
Anmeldt af
Keld Rud

Uendeligt meget er galt med denne dobbelt-dvd fra det tyske, genforenede thrash metal-band Assassin. Udgivelsen består af interviewsekvenser, hvor nuværende og tidligere bandmedlemmer, managere og hangarounds beretter om bandets historie og fortæller anekdoter.

Indimellem er der liveoptagelser, der alle er foretaget i Osaka i Japan med et set-up så utroligt sparsomt, at enhver familiefar med et Sony-videokamera ville kunne gøre dem til skamme. Historien om Assassin er uinteressant og kedeligt fortalt.

Vi får alt for mange ligegyldige oplysninger, som for eksempel, at bandet i firserne drak uanede mængder kakaomælk, og den kaotiske måde, det er sat sammen på gør, at man som seer sidder tilbage og leder efter den vedkommende fortælling om bandet.

Den udebliver. Måske fordi historien om et tredjerangs thrash metal-band, der aldrig formåede at lave musik af videre betydning, vil være særdeles uvedkommende for alle, der ikke selv har en aktiv rolle i historien eller er i familie med nogen af bandmedlemmerne.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA