x
Ne-Yo: R.E.D.

Ne-Yo
R.E.D.

Ne-Yo: R.E.D.

GAFFA

Album / Motown
Udgivelse D. 14.01.2013
Anmeldt af
Sohail Hassan

Ne-Yo startede sin fortryllede karriere med at skrive hits på stribe for alle de store inden for r&b-genren. På sit femte studiealbum har han opnået alt, hvad han satte sig for, deraf titlen Reach Every Dream. Han er endda flyttet pladeselskab til det genoplivede Motown og der blevet ansvarlig for at finde nye talenter. Hans eget album følger den gamle r&b-opskrift om end med flere club-beats, som tidens trend indenfor r&b desværre dikterer.

Ne-Yo havde en af sine største succeser, da han var featured på Calvin Harris' kanonhit Let's Go. På dette album er det Stargate, som står for de fleste produktioner, og det er jævnt kedeligt. Fortrylles man ikke af Ne-Yos tekster, harmonier, fængende hooks og budskaber, der ikke strækker sig til mere end blær eller romantik, så er der ikke meget at råbe hurra for på dette album.

I modsætning til andre artister, der ikke får mange ord med på deres pressemeddelelser, følger der med denne en hel bibel. Pladeselskabet flotter sig endda med at referere denne anmelder for at have givet Ne-Yos koncert i Danmark i 2010 5 stjerner, men det var nu kun 4. En stor artist jo, men dette album lider under, at der ikke er mere at kæmpe for.  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA