x
The Ruby Suns: Christopher

The Ruby Suns
Christopher

The Ruby Suns: Christopher

GAFFA

Album / Memphis Industries
Udgivelse D. 28.01.2013
Anmeldt af
Rune Schlosser

Der er sket en gevaldig udvikling med lydbilledet siden den glimrende Sea Lion fra 2008, som første gang for alvor satte det newzealandske projekt The Ruby Suns på landkortet. Fra små skramlede popskeletter er californisk fødte Ryan McPhuns projekt transformeret til et noget mere poppet og bredere udtryk.

Det kan han faktisk godt bære. Tidligere lå lyden i boldgade med Animal Collective tilsat afrikanske rytmer og referencer, men er altså blevet varmere, større og indeholder langt mere dybde. In Real Life, Dramatikk og Kingfisher Call Me er blandt de positive momenter undervejs på Christopher. Hvor der bliver arbejdet med skæve pophooks, dystre spektre bliver udforsket, ligesom de afrikanske elementer stadig er at finde i for eksempel den umiddelbare Starlight.

Over halvdelen af Christopher er faktisk et rigtig dejligt bekendtskab, men enkelte lidt for abrupte eksperimenter virker sjovt malplacerede og usammenhængende. Det skal dog ikke skal benægte, at McPhun har begået en lytteværdig og interessant firer.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA