x
Sigmund: Seven Sheep Farm Blues

Sigmund
Seven Sheep Farm Blues

Sigmund: Seven Sheep Farm Blues

GAFFA

Album / Tutl
Udgivelse D. 20.01.2013
Anmeldt af
Espen Strunk

Var det noget med en røvfuld færøsk deltablues, eventuelt serveret som konceptalbum? Jo, det findes faktisk – og nu har Færøernes førende pladeselskab minsandten sørget for, at offentligheden får adkomst til unge Sigmunds elleve selvskrevne sange om en mand, som forsager den moderne verden til fordel for en knaldhytte med nogle får, et spøgelse og en imaginær løve som eneste selskab.

Lyder det aparte? Det er det egentlig ikke engang. Gid det var så vel, fristes man oven i købet næsten til at tilføje. For den såkaldte deltablues er her egentlig bare ensbetydende med en ikke voldsomt virtuost håndteret slideguitar, mens teksterne og konceptet... nå ja, lad os bare nøjes med at slå fast, at verden har set mere visionære og originale konceptalbum end dette. 

"Virtual money, no / I prefer to hold it in my hand", hvis du forstår hvad jeg mener. Tag ikke fejl; undertegnede nærer stor sympati for enhver, som måtte døje med en omgang syv-fårs-gård-blues. Men nogen musikalsk milepæl er Seven Sheep Farm Blues altså ikke. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA