x
Tegan And Sara: Heartthrob

Tegan And Sara
Heartthrob

Tegan And Sara: Heartthrob

GAFFA

Album / Warner Music
Udgivelse D. 11.02.2013
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Man har godt fornemmet den tiltagende pop-kærlighed fra album til album, og nu springer de canadiske tvillinger Tegan og Sara Quin så definitivt ud som fuldblods-synthpoppede søstre – aldrig har de taget sig så polerede og strømlinede, men også knivskarpe ud, som de gør på dette deres syvende album.

At Tegan og Sara nu har taget skridtet fuldt ud, vil givetvis medføre en vis skepsis hos gamle fans, der har fulgt duoen, siden menuen snarere stod på indierock med punk-attituder, men alle med bare den mindste hang til eksempelvis en kvinde som Robyn bør give tvillingernes nye udtryk en chance.

Det er således lykkedes Tegan og Sara at kreere et yderst gennemarbejdet synthpop-album, der bare strutter af mægtige melodier og strålende stunder, og som slet og ret byder på uimodståeligt iørefaldende numre på stribe – det er ømt og hårdtpumpet på samme tid, og det er i sig selv en flot bedrift. Et par numre tangerer det ulideligt ferske, men skæringer som I'm Not Your Hero, Drove Me Wild og I Couldn't Be Your Friend byder på ret ultimativ pop.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA