x
Ronny Morris: Sweet Silence

Ronny Morris
Sweet Silence

Ronny Morris: Sweet Silence

GAFFA

Album / Morris Music
Udgivelse D. 21.01.2013
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Ronny Morris har med begge ben placeret i 90'ernes poprockæstetik begået et album, der demonstrerer hans åbenlyse talenter, men også blotlægger manglerne. Sangene er lidt ligesom albumtitlen: ikke direkte dårlige, men ligesom hørt før. Det er tydeligt, hvor Morris har hentet inspiration til sine fine numre, og der kunne måske komme et meget fint drikkespil ud af at spotte forbillederne undervejs. Der er som sådan ikke noget i vejen med at læne sig op ad andre kunstnere, problemet er bare, at det let kommer til at smage af en light-udgave af idolerne.

Sweet Silence er virkelig velproduceret, og der er som nævnt et noget 90'er-agtigt præg over lyden, der er som skabt til at være lydtapet i en ungdomsdramaserie – prøv bare at forestille dig vores helt gå gennem regnen i slowmotion til tonerne af Purge's melankolske toner. En stemning, der i øvrigt dominerer albummet.

Det er bestemt ikke ueffent, men Ronny mangler lige at smide et par af klichéerne og finde sit helt eget udtryk, for at det bliver rigtig interessant. Men han har bestemt talentet til at gøre væsen af sig på sigt. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA