x
Justin Bieber: Believe Acoustic

Justin Bieber
Believe Acoustic

Justin Bieber: Believe Acoustic

GAFFA

Album / Universal Music
Udgivelse D. 28.01.2013
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Eftersom der jo ikke rigtig er så mange, der køber plader mere, er det jo med at få mest muligt ud af dem, der rent faktisk bliver investeret i. Særligt nu hvor One Direction er på vej til at møve sig ind på jagtmarkerne. Derfor udkommer den gode Justin Biebers seneste udspil nu i en akustisk version – selvom målgruppens forældre sikkert blot var teenagere, da unplugged-bølgen var på sit højeste.

Nuvel, hvordan klarer den unge Bieber sig så i akustiske omgivelser? Uuh, ikke godt. Især hvis man ikke er en tweenagepige, der hungrer efter Bieber-love. På et nummer som Boyfriend er det – på trods af det klædeligt nøgne arrangement – nærmest som at få Biebers tunge stukket direkte ind i øregangen, mens man åndes tungt i nakken af selvsamme ungersvend. Og det er det vel i virkeligheden trods alt de færreste, der er interesserede i. Hvis man er, er albummet stærkt anbefalelsesværdigt.

Jeg er ikke afvisende over for Biebers kvaliteter og havde derfor håbet, at de nedbarberede versioner af sangene med guitar eller klaver kunne have fjernet noget af fløde-faktoren, men sandheden er at de mere club-venlige udgaver af Beuty And A Beat og All Around The World når det kommer til stykket mod forventning er at foretrække – og det siger som bekendt ikke så meget.

At placere ham rundt om lejrbålet med den akustiske hiver desværre ikke Bieber ud af børneværelset.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA