x
David Philips: December Wine (4 Track Tapes)

David Philips
December Wine (4 Track Tapes)

David Philips: December Wine (4 Track Tapes)

GAFFA

Album / Black & Tan Records
Udgivelse D. 03.02.2013
Anmeldt af
Espen Strunk

Jeg vil ikke udelukke, at det var følelsen af at samle Duplo-klodserne sammen fra gulvet efter at have afleveret delebarnet, noget i vejret eller hvad fanden ved jeg. Men det var et eller andet, der gik til hjertet og mindede om, præcis hvad en westernguitar kan gøre, da Philips seneste opus røg i afspilleren.

Tolv sange - samt en enkelt improvisation - linet op i tusmørketænksomhedens tegn; egentlig ikke væsentligt mindre introvert end forgængeren fra 2011, men på en eller anden måde mere fuldbårent. Og det på trods af, at albummets sange egentlig blot er demoer, indspillet på en fire-spors kassettebåndoptager.

Trods fine sange som Who's Going to Save This Town er netop strengespillet dog også Philips stærkeste kort, og det er således stadig et åbent spørgsmål, hvor stærkt albummet som helhed vil stå, når klodserne er ryddet af vejen og vinterdepressionens sidste rester er blæst bort. Men Philips er vitterligt en glimrende guitarist - selv når han forfalder til generiske (delta blues-)formler som i titelnummeret.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA